Atelier De Vonk

Jonathan, Koen en Kamiel's creativiteit en ontwerp-drang is de drijvende kracht achter het atelier, met veel goesting om met recyclagemateriaal nieuwe meubels te maken en om objecten te ontwerpen die niet binnen de standaard vallen. Opdrachten die weg van het commerciële liggen en die hen uitdagen in het artistiek ontwerp en in het creatief proces zien ze graag komen. Ook het uitwerken van totaalconcepten ligt hen nauw aan het hart.

Bij elk ontwerp vertrekken ze vanuit hun gedeelde expertise en integreren ze waarden als duurzaamheid, creativiteit en respect voor het materiaal. Hun "Vonk stijl" zal merkbaar zijn in het feit dat ze geen bandwerk maken, maar zoveel mogelijk op maat en ten dienste van artistieke, sociale en circulaire projecten.

Met al deze activiteiten willen ze hun liefde, vaardigheden en kennis doorgeven aan jongeren en hen begeleiden in hun eerste stappen in de werkplaats. Het atelier in O.666 is een plek waar technische vaardigheden zich verder kunnen ontwikkelen, waar er vrijheid tot experiment is, waar er creativiteit wordt aangewakkerd en waar jongeren zin krijgen om mee te stappen in een kwaliteitsvol productieproces waarbij ze out of the box mogen denken.

De Vonk is een smeltkroes van actief ens creatief, waar ieder zijn eigen talenten en technische kennis verder kan ontwikkelen.

Meer info via Kamiel Fabry