MAATREGELEN VANWEGE COVID-19 VIRUS
× Voel je je ziek of vertoon je symptomen? Ben je in contact gekomen met iemand die ziek is?
  Thuisblijven is de boodschap.
× Behoor je tot een risicogroep? Overleg met je huisarts wat veilig is voor jou.
× Voor je binnenkomt, zet je je mondmasker op. Je kan enkel je mondmasker afnemen als je plaats neemt in   Kantino.666 of in één van de ateliers binnen jouw bubbel.
× Bij het binnenkomen graag even je handen ontsmetten via de dispenser.
× Respecteer de social distancing van 1,5 meter.
× Hoest of nies in de binnenkant van je elleboog.
× In alle toiletten kan je je handen wassen en ontsmetten, en afdrogen met papier.
× We poetsen onze zalen en gangen regelmatig.
× Bovendien ontsmetten we ook de contactoppervlakken als deurklinken en trapleuningen.

KantinO
NAJAAR O.666
In het najaar is de werking van O.666 vrij toegankelijk, elke vrijdag van 16u tot 23u. Je kan er iets komen drinken op onze afterwork en kennismaken met onze werking. Enerzijds worden de producten tentoon gesteld die zijn geproduceerd in onze ateliers. Anderzijds houdt telkens een andere stakeholder de KantinO.666 open. Een uitgelezen kans dus om kennis te maken met de verschillende stakeholders binnen O.666.

Logo SeaZone
O.666 als laureaat van de 'SeaZone Competitie'
Ostend Seazone is een partnernetwerk in het kader van het Europese project BluAct. Daarin brengt Stad Oostende spelers uit de economische en wetenschappelijke wereld samen om nieuwe initiatieven in de blauwe economie te ondersteunen. O.666 werd als laureaat geselecteerd vanwege het project SeaSlate: gevelbedekking uit plastic afval. O.666 wil plastic afval uit de zee gebruiken als grondstof voor de productie van een type leisteen als gevelbedekking. Daarvoor ontwikkelen ze een productieproces, en plannen de eigen gevel als testcase te gebruiken.