UPDATE WERKEN

Wie tijdens een frisse, maar zonnige en sowieso winderige, dag langs de Hendrik Baelskaai kuiert, is het wel al opgevallen dat ons gebouw van kop tot teen omsingeld is door stellingen. Geen paniek! Er zijn grote werken aan de gang. De dakrenovatie wordt mogelijk gemaakt dankzij investeringen van de eigenaar OVAM en voor de infrastructuur krijgen we een flinke duw in de rug door de subsidies van de Vlaamse Overheid. Zo kunnen we van O.666 de ideale plek maken waar duurzaam ondernemen en ontmoeten centraal staan.

Deze ondersteuning betekent niet dat we zelf de handen niet meer uit de mouwen steken. Dit weekend pakken we met de stakeholders de verschillende ruimtes aan om ze voor te bereiden op een nieuwe functie.

De centrale ruimte wordt een multifunctionele ontmoetingsplek: de skateramp van Push Academy wordt hiervoor gedemonteerd, maar niet getreurd. In O.666 blijft er plaats voor Oostendse surfers en skaters via modulaire elementen , workshops en ateliers . Tegelijkertijd zijn we nog op zoek naar een nieuwe plek voor de ramp, suggesties zijn welkom!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *